Det rigtige svar

Giv slip og få ny energi

De fleste er klar over, hvorfor det bedste er at give slip på en dårlig vane. Har du også tænkt over, hvorfor det er vigtigt at give slip på en dårlig relation?

Jeg har flere gange oplevet, hvordan en dårlig relation er blevet til en dårlig vane, uden at jeg har opdaget det selv. Til gengæld har det været tydeligt for de mennesker som kender mig.

Men hvorfor kan DE se det, før jeg selv bliver klar over det?

Det de har lagt mærke til, har været min energi. Det forstod jeg da jeg kiggede mig i spejlet, og så den dårlige energi som jeg udstrålede. Jeg kunne pludselig se, hvad andre så og det gik op for mig, hvorfor jeg havde brug for at give slip. For den energi jeg så i spejlet, er ikke den jeg ønsker at møde verden med. Den energi bringer ikke noget godt med sig – tværtimod.

Det at give slip på en relation, kræver mod og tiltro til, at det giver plads til noget bedre og sundere (og at du godt kan overleve uden den person). En måde jeg får mod til at give slip, er ved at danse og mærke efter, hvad min krop har brug for. På workshoppen med Dancingpeople fik jeg følelsen af, at give slip på det tunge og danse mig lettere og gladere (se billede). Det var tydeligt, at de oplevelser jeg havde givet mentalt slip på, stadig sad i kroppen og havde brug for at blive “rystet” ud, i gode omgivelser. Det var en befriende følelse og resulterede i et boost af positiv energi!

Hvis du har en relation, som du også er i tvivl om er god for dig, så prøv at tænk på ham/hende og se dig selv i spejlet. Gør han dig glad? Får tanken om hende dig til at smile? Hvis ikke, så er det måske på tide at give slip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det rigtige svar