Del ud af Kærligheden

Relationer

Kender du det, hvor en anden person siger eller gør noget, som du får lyst til at efterligne?

Hvor du får lyst til at tilbringe mere tid sammen med den person for at finde ud af, hvad den person mere har at byde på?

Måske for at lære disse egenskaber selv, eller måske bare for at være sammen med det menneske i længere tid, fordi det er spændende og rart.

Det er jo ikke noget nyt, at livet handler om relationer og at det er vigtigt for os. Men det, som især er blevet tydeligt for mig er, at al den forandring, som jeg oplever i mig selv, sker i relationen til andre.

Jeg oplever ofte, at jeg glemmer tid og sted, hvis jeg har en god samtale med et andet menneske.

Med god mener jeg ikke, at vi kun taler om positive ting og heller ikke at vi nødvendigvis er enige. Tværtimod er samtaler med en person jeg er uenig med ofte dem, som giver mest stof til eftertanke og hvor jeg føler, at der sker en udvikling hos mig selv.

Jeg kan ikke leve uden relationer!

Kun ved at være i relation til andre mennesker, hvor der er noget på spil, føler jeg mig sårbar. Dette giver mig følelsen af at leve og ikke mindst opleve! Jeg føler mig bekræftet og anerkendt som menneske.

Når relationen er god, betyder det for mig at jeg kan sige og gøre det som falder mig ind, være bund ærlig og samtidig ikke frygte reaktionen. Fordi relationen er stærk nok til at bære ærligheden.

For kun med den ærlige snak og reaktion kan jeg lære noget af den og rigtig mærke efter, hvor jeg selv står i forhold til de emner vi tager op.

Relationer giver os følelsen af at være lykkelige og det gode liv er præget af gode forhold til andre mennesker – venner, familie, kollegaer. Dagligt værdsætter jeg mine gode veninder og venner, mine herlige kollegaer og min familie. De er med til, at jeg føler mig i live og at jeg ikke går i stå i min udvikling.

Af hjertet tak til alle mine relationer for denne mulighed!

Hvilken relation værdsætter du allermest i dit liv?

Kh. Nete

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del ud af Kærligheden