Allergi og Alternativ behandling

Tålmodighed 

For tiden øver jeg mig i at være tålmodig. Fordi tålmodighed virker som en tilstand der er god i mange sammenhæng. For eksempel i forhold til hvad jeg skal bruge dagen på, eller i forhold til de større ting i livet, såsom job og forhold, barn nr. 2. mm. 

Tålmodig er ikke en betegnelse folk ville have brugt om mig før i tiden, men efterhånden som jeg lærer det, begynder det at hænge sammen med min personlighed. Jeg kan især mærke at jeg er blevet mere tålmodig, når det kommer til planlægning af min dag og undervisning. Så hvor jeg før i tiden ville have haft det bedst med at planlægge en uge i forvejen, hvordan mine dage skulle se ud, er jeg nu mere tilhænger af at vente med at se hvad jeg har lyst til, hver dag. Og så planlægge mere spontant. Det giver en dejlig ro, at sige til mig selv: “vi får at se, hvad dagen bringer” og har givet mig følelsen af større frihed. 

Det betyder samtidig at min kalender ikke er booket helt op med en masse aftaler, hvilket igen giver en større følelse af frihed. Frihed til at køre en tur ud til vandet, eller til at tage en kaffe med en ven, hjælpe min veninde med vasketøjet osv. Selvfølgelig er der stadig planer, såsom arbejde, fester, hente og bringe min datter, indkøb og så videre, men når der er “luft” i kalenderen hver dag, giver det plads til at mærke efter og handle derefter. Det giver en stor glæde at kunne leve efter at mærke efter hvad jeg har lyst til, og kunne gøre det. Det ønsker jeg også andre opnår, i den grad det er muligt, og jeg tror det er derfor, at jeg har fået lyst til at skrive om denne følelse. 

I bogen “Lev” af Daisy Løvendahl skriver forfatteren også om dette, i form af at mærke efter hvad gør dig glad og hvad det er du har gjort netop i dag, som gjorde dig glad. Så hverdagen bliver der, hvor du udlever de ting som gør dig glad og derved giver dig glæde, styrke og et formål med dit liv. Det er virkelig stærkt, de dage hvor jeg formår at leve efter disse ord. 

Så hvis du tænker over det, hvilke ting i hverdagen gør så dig glad? 

img_9424

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allergi og Alternativ behandling