Sårbarhed

Fordybelse

 

Har du prøvet at være 100% optaget af noget? Hvor du ikke lægger mærke til, at der går timer med det du fordyber dig i? Så ved du måske, hvor magisk fordybelse kan føles og hvor godt det er at kunne fordybe sig i noget.

Alt det jeg skriver om her på bloggen, er noget jeg forinden har fordybet mig i. Hver gang jeg fordyber mig, så nyder jeg at bruge tiden på at lære og nørde så meget i emnet, at dagene ligesom flyver afsted. Hver gang jeg dykker ned og fordyber mig, så bruger jeg også en masse energi på at mærke efter, hvad min egen holdning er. Derved lærer jeg også mig selv bedre at kende. Hvert emne bliver grundigt undersøgt, og for det meste vendt i gode, interessante og dybe samtaler med andre mennesker.

Det, som fordybelsen især hjælper mig med, i hverdagen, er at skulle undvære min datter. Siden vi er gået over til en 7/7 ordning, så har fordybelsen virkelig været en god adspredelse og hjulpet mig med at tiden, uden hende, bliver brugt på en skøn måde.

Ligesådan nørder jeg også, når det kommer til mit arbejde. Når jeg forbereder mig til min undervisning i fransk, så er det lidt ligesom når min datter leger og er fuldstændigt optaget af sin leg. Fransk er ligesom en leg for mig, og derfor kommer der også enormt mange kreative idéer til mig, når jeg fordyber mig, som jeg bruger i min undervisning.

Fordybelsen kan også være en måde at nyde singlelivet, som nogle gange bliver lidt ensomt for en person som mig, der elsker at være social. Når jeg er dykket ned i et emne, så nyder jeg faktisk at kunne være alene. At kunne nørde uforstyrret og ubegrænset. Dermed bliver singlelivet og dagene uden min datter et plus og ikke et minus.

Den primære grund til at jeg fik lyst til at skrive dette indlæg er, at jeg ønsker for dig, at du også kommer til at omfavne livet, nyde nuet og få det bedste ud af hver dag.

Hvis du har lyst, vil jeg meget gerne høre, hvad der optager dig for tiden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sårbarhed