Tålmodighed 

Lille engel

Der er mange som har spurgt til navnet på bloggen, Petitange, så nu er det blevet tid til at fortælle historien bag navnet. 

Petit ange betyder lille engel på fransk, og har i mit liv betydet rigtige mange ting allerede. Hver dag oplever jeg endda en stærkere og stærkere tilknytning til lige netop dette navn. For det har mange betydninger for mig. 

Navnet kom til mig for ca. 3 år siden, da jeg var på ferie i Holland, hos min skønne familie. Hos dem er der ro og plads til at fordybe sig, gå ture og have gode samtaler. Derhjemme kæmpede jeg med at finde ud af hvilken karriere jeg skulle have, hvem jeg var efter barsel mm. Da jeg kom på ferie hos dem, havde jeg virkelig behov for dette åndehul og var derfor åben for ideer og alternative tanker. Så da jeg lå på sofaen og tog en slapper, samtidig med at Claire tog en lur i klapvognen, kom navnet Petitange til mig. Jeg vidste med det samme, at jeg skulle bruge navnet til noget, bare ikke hvad. 

Den første indskydelse var en forretningsidé, hvor jeg ville importere og sælge tøj og ting med prikker. Fordi prikker gør mig glad. Men også fordi man kan se hver lille prik som en lille stjerne, engel, menneske, drøm, håb etc. I et par år arbejdede jeg på den idé, som mere og mere blev et større fokus på at finde frem til hvad der gør mig glad. Det blev et lille projekt, som var mit og som betød at jeg havde noget som jeg brændte for og som jeg kunne drømme mig væk i. Samtidig begyndte modebladene og forretningerne at bugne med prikker, så det med at starte op ville have haft en hård konkurrence. Samtidig havde jeg så også ramt rigtigt, i forhold til hvad der sælger, på grund af den store interesse. 

I marts måned i år kom ideen at starte en blog med dette navn, hvilket føles som om det har været meningen hele tiden. Denne blog er blevet min passion og mit sted jeg fordyber mig og føler mig i kontakt med alle jer der læser med, og hvor jeg kan skrive om og dele alle mine tanker om livet.

Forleden fik navnet endnu en betydning, da jeg talte med den spirituelle hjerte mentor, Neela. I løbet af samtalen, efter jeg havde fortalt kort om mig selv, sagde hun med den største selvfølge: “du er selv den lille engel, sendt med livsformålet at skabe balance omkring dig”. Jeg har selv set englen som min skytsengel, som er der for mig og som giver mig inspiration og mod til at være kreativ. Men Neelas bud ramte også rigtigt. På det seneste har mit fokus mere og mere været på at få inspireret folk omkring mig, især mine elever, til at se helheden omkring dem. I stedet for kun at tænke på dem selv, så minder jeg dem om, at de selv har en stor rolle i at klassen fungerer, for blot at nævne et eksempel ud af mange. Reaktionen på dette har været enormt positiv, og jeg føler jeg rammer et punkt som bliver mere og mere i fokus – at vi ser hinanden som en del at noget større og bliver mere bevidste om, at vi selv kan gøre en forskel i verden. 

Så her er hvad Petitange står for og hvad jeg lægger i prikkerne i striben øverst på min blog:

Lille engel

Skytsengel

Prikker 

Stjerner

Håb

Ideer 

Drømme

Mennesker

Stjernehimlen

Fordybelse

Universet 

Tak for din interesse i min blog og fordi du er nysgerrig og vil vide mere. Det varmer mit hjerte!

Håber du nyder sommerdagen og gør lige præcis det som gør DIG glad.

img_9481

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tålmodighed