Værdier

Del ud af Kærligheden

Lysten til at skrive om at dele ud af kærligheden kommer af, at Master Fatman desværre lige er gået bort. Han var en kæmpe fortaler for kærlighed, og jeg beundrede hans væsen. Jeg har mødt ham et par gange til musik-arrangementer, heriblandt jazzfestival i København, og hver gang er jeg blevet overvældet af hans energi og udstråling. Han var virkelig til stede og spredte sin glæde og kærlighed til dem omkring ham. Han elskede også det uperfekte og gjorde oprør mod dette, hvilket især er beundringsværdigt.

Når jeg tænker over det, er det i virkeligheden meget lidt der skal til for, at folk omkring mig får en bedre dag afhængigt af, hvordan jeg taler med dem og hvilken energi jeg udstråler. Især i situationer, hvor jeg møder et menneske der har det svært og måske kæmper med noget i hans eller hendes liv. Derfor har jeg lyst til at mindes Master Fatman og huske på hans budskab om, at have kærlighed til hinanden og dele ud af den, imens vi kan.

Lad os huske på, hvor lidt der skal til for, at dem omkring os får en bedre dag og selv får lyst og overskud til at give ud af deres kærlighed. Kærlighed er smukt, og det som er smukt gør os glade og giver os overskud.

Når jeg til hverdag får tegninger med små røde hjerter af min datter, så varmer det mig indeni og giver mig lyst til at give en masse kærlighed tilbage. Den kærlighed er ubetinget og forventer ikke noget i retur, andet end kærlighed og omsorg. What’s not to love?

Kærlighed,

Nete

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værdier