Ærlighed

Frihed

Friheden handler om mit arbejde med mig selv, hvor jeg er kommet tættere på at kende mig selv, end jeg nogensinde har været. Det har været, og er stadig, en hård rutchetur, men bestemt en op- og nedtur som er al umagen værd. Det som jeg især har fået ud af mit forløb hos min coach, mine behandlinger hos Thea, min beslutning om at blive vegetar, samt afholdenhed fra alkohol er, at det alt sammen har gjort det muligt at mærke mig selv og se alting i et nyt perspektiv. Et perspektiv på livet, som jeg nu kan se er et resultat af min barndom og det samfund jeg er vokset op i, med regler og normer, som jeg har forsøgt at tilpasse mig. Resultatet af denne tilpasning har ført mig væk fra min autentiske personlighed, som jeg nu bevæger mig mere og mere hen imod.

Coachingforløbet hos Anders har rystet alt rundt og sat det sammen på en ny måde, og fået mig til at se, hvordan jeg bliver den bedste udgave af mig selv, og hvordan jeg får gjort noget godt for mig selv. Det har givet mig en forståelse af, hvad der altid har fået mig til at holde igen med det, som jeg elsker. Jeg oplever en stor frihed, hvor jeg ikke er bundet af “bør og burde” men kaster mig ud i det, som jeg føler er det rigtige lige nu og her. Så det er blevet nemmere at følge min intuition og derved blive et gladere menneske og en bedre mor.

Mine behandlinger med NEI-terapi hos Thea, har givet min underbevidsthed den samme forståelse, som min bevidsthed har fået igennem mit coaching forløb. Dette har betydet, at jeg ikke længere har ondt i maven, som jeg ellers har kæmpet med siden min skilsmisse, hvor jeg følte at min verden gik under. Forløbet hos min coach har gjort det tydeligt at smerten i maven handlede om den omvæltning, som gjorde at jeg følte mig fortabt. Jeg var bange for at kaste mig ud i noget og havde ikke noget håb for fremtiden. Da jeg igennem coachingen lærte at tackle dette og se tingene i et nyt perspektiv, havde jeg stadig ondt i maven, selvom jeg godt vidste at der ikke længere var grund til det. Grunden til at smerten ikke var gået væk var, at jeg ikke havde fået overbevidst min underbevidsthed, som er noget mere stædig end jeg selv er. Siden min sidste behandling hos Thea har jeg ikke haft ondt i maven en eneste gang. Dette giver også en følelse af frihed og lettelse.

Min beslutning om at blive vegetar har jeg det så godt med. Jeg føler det er det rigtige for min krop, for dyrene og for kloden, og dermed for fremtiden også. Jeg savner ikke at spise kød og føler mig mere i kontakt med min krop end nogensinde.

En anden grund til, at jeg føler mig mere i kontakt med min krop er også valget om at skære ned på indtagelsen af alkohol. Til hverdag oplever jeg en større klarhed ved, at mine aftener går med at tænke og skrive, læse og lytte til musik, i stedet for at se film og bedøve mig selv og mine mange tanker og ideer med alkoholens sløvende effekt.

Arbejdet med mig selv og de forskellige tiltag mod en ny og bedre version af mig selv har givet mig følelsen af, at jeg er mere fri og mere i kontakt med mig selv og den person, som jeg gerne vil være. Så mine beslutninger om, hvad jeg bruger min tid på er baseret på, hvad der føles bedst for mig.

Denne frihedsfornemmelse ønsker jeg også for dig som læser med. Modet til at turde arbejde med dig selv og tro på, at det er det værd at kigge indad. I denne video kan du finde inspiration til at blive den, du i virkeligheden er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærlighed